قیمت سکه و ارز
۱۳۹۱/۱۱/۲۵ - ۱۲:۳۰

الزعبی: آینده سوریه فقط توسط سوری‌ها و نه هیچ فرد دیگری مشخص می‌شود

وزیر اطلاع‌رسانی سوریه در واکنش به اظهارات مداخله جویانه وزیر امور خارجه عربستان سعودی گفت آینده سوریه فقط توسط سوری‌ها و نه فرد دیگر مشخص می‌شود.

الزعبی: آینده سوریه فقط توسط سوری‌ها و نه هیچ فرد دیگری مشخص می‌شود

به گزارش«سراج24» به نقل از پایگاه خبری «العهد»، «عمران الزعبی» وزیر اطلاع‌رسانی سوریه روز سه‌شنبه گفت: «رهبری ملت سوریه و آینده این کشور در دمشق و فقط توسط سوری‌ها و نه فرد دیگری تعیین خواهد شد.»

وی در واکنش به اظهارات «سعود الفیصل» وزیر امور خارجه عربستان سعودی که گفته بود دخالت سازمان ملل برای پایان خشونت‌ در سوریه ضروری است،‌ این سخنان را مطرح کرد.

الزعبی گفت: نگرانی الفیصل درباره سوری‌ها همانند نگرانی وی درباره شهروندان عربستانی در برخی از مناطق این کشور است و اگر واقعا نگران است باید با تروریسم مبارزه کند نه آنکه با آنها همراهی کرده و از آنها حمایت کند.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۱
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••